Heel PGL bakt

De vorige editie was een groot succes. Nu is het tijd voor een herhaling. Zo kunnen we met een versgebakken traktatie beginnen aan het nieuwe kerkelijke seizoen.
Hoe ging het ook alweer? We zoeken bakkers (en baksters natuurlijk!) die iets lekkers willen maken en die dat ook willen bezorgen bij gemeenteleden. En we zoeken veel mensen die een traktatie willen ontvangen! Het plan is dat de bakkers de traktaties ergens rond het weekend van startzondag (op 26 september) langsbrengen.
Iedereen die mee wil doen, kan zich bij ons aanmelden. Dat mag natuurlijk ook voor beide groepen (zowel voor het bakken als het smullen). Wij maken dan een indeling van bakkers en smulpapen. De aanmeldingen moeten bij ons binnen zijn op woensdag 15 september. In het weekend van 18 september maken wij de indeling. De bakkers krijgen dan te horen voor wie ze mogen bakken.

Wil je bakken:
Geef dan graag je naam, telefoonnummer en/of mailadres door. Dan kunnen we je laten weten bij welke adressen je iets kunt bezorgen. Je kunt bij je aanmelding aangeven hoeveel je wilt bakken en bij hoeveel adressen je maximaal langs wilt gaan.

Wil je smullen:
Geef dan je naam, adres en telefoonnummer door. En eventuele dieetwensen of allergieën.