Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkcafé: trappisten

4 november 20:00 - 22:00

Je leert elkaar kennen aan tafel, en dat gaat het beste als daar iets lekkers op staat. Daarom is er dit seizoen elke eerste vrijdag van de maand een heus kerkcafé! Naast de gezelligheid van elkaar ontmoeten, en het lekkers op tafel, zal elke avond ook een bijzonderheid hebben. Op 4 november is het de beurt aan de trappisten: kloosterlingen die door de eeuwen heen voorzien hebben in hun eigen onderhoud, onder andere door het maken van bier: trappistenbier! Op deze avond nemen we jullie mee in de bijzondere wereld van de trappisten, informatie zal worden afgewisseld met het proeven van deze speciale bieren, én met speciaal voor deze avond gemaakte hapjes met als hoofd-ingrediënt – u raadt het al: trappistenbier.
De ervaring leert trouwens dat je geen ervaren bierdrinker hoeft te zijn om deze avond leuk te vinden. Sterker: misschien is dit wel een goede manier om kennis te maken met dit geestrijke vocht!
Om de avond extra speciaal te maken, en om de deelnemers ook aan het woord te laten komen hebben we het volgende bedacht: we houden een heuse bier-pitch! Heb je op een buitenlandse reis/vakantie/excursie een bijzonder bier leren kennen, én wil je die ervaring met ons delen, dan kan dat! Op 4 november mag je dit biertje presenteren, er iets over vertellen, én het laten proeven. Het gaat dus om een buitenlands speciaalbier. Je kunt dit zelf meenemen, of misschien kunnen wij ook iets regelen. Belangrijk is dan wel dit tijdig aan te geven, en dat kan bij koster Ebo, en bij hem kunt u zich ook opgeven!
Graag meteen bij opgave betalen, liefst met pin, maar contact (gepast) kan ook; de kosten voor de avond bedragen € 12,50.
Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!
Ebo, Maarten en Fulco

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kruisheuvelkerk
Burgemeester Roeringlaan 6
Leidschendam, 2262 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-3274461