75+ middagen op 3 en 10 september 2024 in de Dorpskerk

Twee middagen? Ja wat wil je met zo veel aanmeldingen!
Het programma was beide keren hetzelfde, maar het weer? De eerste dag snikheet en de tweede dag regen. De tweede dag was er een doedelzakspeler op het plein, beschermd tegen de regen met een paraplu. De zaal was versierd met Engelse vlaggetjes, en er stonden High-tea standaards op tafel. Het thema was duidelijk.
Nee, we mochten niet direct op dit lekkers aanvallen. In het Verenigd koninkrijk bestaan hiervoor regels. Tja en onder de leiding van Jenny moesten we ons hieraan houden. Aan de tafeltjes werd gezellig gepraat, geluisterd en gelachten.
Er was een leuke pub quiz verzorgd door Krijn en Ap. En na iedere ronde kon er wat van de schaal gesnoept worden. Onderaan te beginnen. Zo schijnen de regels bij een high tea te zijn. Verder werden we rijkelijk van drankjes voorzien. De vragen waren niet alleen leuk maar ook leerzaam. En oh., wat wisten de ouderen veel juiste antwoorden te geven. Er werd door Annelies gezongen en op gitaar gespeeld. Aan het einde van de middag werden er loten verkocht en die gingen weer grif van de hand. Er waren dit keer heel leuke prijsjes te winnen. Op gepaste wijze werd Sophia bedankt voor haar jarenlange inzet bij het ouderenwerk. Nu is ‘de jeugd’ aan zet. Beide middagen waren een succes. Gezellig, leerzaam en een leuk verzorgd thema.
Op onze Facebook staan nog andere foto’s van dit festijn.