Overige (specifieke) giften

Elk jaar organiseren wij de Actie Kerkbalans, waarbij we onze leden vragen om een financiële bijdrage te leveren. Deze jaarlijkse actie helpt ons om onze activiteiten en onderhoud van de kerkgebouwen te bekostigen. Uw steun is van onschatbare waarde en we zijn dankbaar voor elke bijdrage.

Naast de jaarlijkse Actie Kerkbalans willen wij u ook wijzen op de mogelijkheid om een extra gift te doen. Dit kan te allen tijde, en u hoeft geen lid te zijn van onze gemeente om uw steun te betuigen. Iedereen die ons een warm hart toedraagt, is van harte welkom om een bijdrage te leveren.
Uw gift kunt u overmaken naar Rabobank: NL20 RABO 0127 6046 50, ten name van Protestantse Gemeente te Leidschendam. Mocht u een specifiek doel voor uw donatie voor ogen hebben, vermeld dit dan in de omschrijving van uw overschrijving.

Verjaardagsfonds

Bent u jarig en wilt u uw dankbaarheid uiten door iets terug te geven aan de gemeenschap? Overweeg dan een gift aan ons Verjaardagsfonds. Dit fonds maakt extra activiteiten mogelijk, bijvoorbeeld voor de jeugd van onze gemeente. U kunt uw bijdrage voor het Verjaardagsfonds overmaken via de verjaardagskaart die u persoonlijk of per post ontvangt.

U kunt ook rechtstreeks uw gift overmaken op: NL56 RABO 0114 9837 20 ten name van Protestantse Gemeente te Leidschendam