Vanaf 30 mei weer bezoekers bij kerkdiensten

Stapje voor stapje gaan we als PGL steeds weer meer richting ‘normaal’. Dat is heel mooi,maar tegelijkertijd ook erg spannend. We horen immers nog steeds dagelijks van mensen dat zij positief testen voor het COVID-19 virus, met alle gevolgen en angsten van dien.    
We kiezen ervoor niet alle kerkgebouwen tegelijk te openen. Zo zorgen we ervoor dat we een gedegen voorbereiding kunnen verzorgen. En uiteraard gelden nog steeds de bekende maatregelen (aanmelden, ontsmetten van handen, mondkapjes, afstand houden, etc.).

Op zondag 30 mei zijn er weer maximaal 30 bezoekers welkom tijdens de dienst onder leiding van ds. Erica Hoebe in de Dorpskerk. Deze dienst kunt u ook online meekijken. Vanaf zondag 6 juni zijn er weer diensten in alle kerkgebouwen (met maximaal 30 bezoekers). Vanaf 30 mei gaan ook weer de ingeroosterde gastpredikanten voor tijdens de diensten.

Wellicht ten overvloede: voor alle diensten kan iedereen zich aanmelden, ongeacht de wijk waartoe zij behoren.

Online kerkdiensten vanaf 30 mei
Vanaf 30 mei zal steeds de kerkdienst vanuit één van de gebouwen gestreamd worden. De diensten in de andere gebouwen kunnen eventueel thuis meebeleefd worden via de kerkwebradio. In één dienst kan dan de focus ook op de mensen die thuis meekijken gelegd worden. De andere diensten kunnen dan juist meer gericht zijn op de mensen in de kerkzaal. In de nieuwsbrief blijven we uiteraard melden welke dienst er te zien is via kerkdienstgemist.nl