Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breek de week in de Dorpskerk

26 oktober 2022 11:45 - 15:00

Van 12.00 uur – 12.30 uur een korte viering.

Na Pinksteren staan we elke woensdag tijdens de korte vieringen in de Dorpskerk stil bij de Vrucht van de Geest.
De Vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Bij enkele van deze ‘vruchten’ hebben we al stilgestaan. Maar er komt nog een aantal aan de beurt. Tijdens de vieringen is er ruimte voor meditatie rond het onderwerp, muziek en gebed. Na afloop van de vieringen is er gelegenheid om thee/koffie met elkaar te drinken en na te praten. Weet u/je van harte wel-kom.
Inloop: 11.45 uur. Viering: 12.00 tot 12.20 uur.

Daarna is de kerk open van 12.30 – 15.00 uur:

IN DE KERK: De kerk bezichtigen, een kaarsje aansteken, rust en bezinning, kaartjes met teksten om mee naar huis te nemen.
IN DE VOORHOF: kunt u binnenlopen en aanschuiven om onder het genot van een kopje thee en/of koffie elkaar te ontmoeten.

Er is altijd een pastorale medewerker aanwezig. Met wie u, indien gewenst, ook een één op één gesprek kan voeren. Zo nodig kunnen we een afspraak voor u maken met één van onze predikanten.

Verder is er een gratis juridisch inloopspreekuur. Deze rechtshulp is in eerste instantie een juridisch advies m.b.t. allerlei rechtsgebieden. Verwijzing naar een gespecialiseerde instantie, zoals juridisch loket, schuldhulpverlening of een advocaat komt ook aan bod. U bent van harte welkom voor het bespreken van uw probleem. U kunt zo binnenlopen of een afspraak maken: tel. 06 2245 8228.

Onder het motto “neem een boek en/of legpuzzel“ willen we boeken en puzzels een tweede leven gunnen. Er is een ruime keuze uit romans, kinderboeken, boeken rond religieuze thema’s en legpuzzels. Boeken en puzzels brengen kan ook.

Er is ook een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Tegen een kleine prijs kunt u een keuze maken uit kaarten voor speciale gelegenheden of blanco kaarten. De opbrengst komt ten goede aan de kerk.

Verder is er de mogelijkheid om informatie te krijgen over de Stichting Vrienden van de Dorpskerk. Ter ondersteuning van de deze stichting kunt u wijn, thee en kaarsen kopen. In voorkomende gevallen worden gekochte/bestelde zaken thuisbezorgd.

Weet u/je van harte welkom!

Gegevens

Datum:
26 oktober 2022
Tijd:
11:45 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk
Damhouderstraat 2a
Leidschendam, 2266AS Nederland
Telefoon:
070-3204224