Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke maaltijd: ‘een feest van ontmoeting’

23 november 2023 18:00 - 19:00

Ook het komend seizoen: elke week een gezamenlijke maaltijd, ’Een feest van ontmoeting’…
Wat hebben we het vorig seizoen, week na week, kunnen genieten van die gezamenlijke maaltijden. Bij toerbeurt in een van onze kerkgebouwen. Elke bijeenkomst zat er een bont gezelschap rondom de tafel(s). Zowel gemeenteleden als disgenoten van buiten de (bekende) kring. We zijn verheugd dat we deze smaakvolle activiteit in het kerkelijk seizoen 2023/2024 kunnen voortzetten. De kookteams, elk bestaande uit twee of drie vrijwilligers, verzorgden thuis een maaltijd en zo was er dus elke keer een keuze uit twee verschillende maaltijden: vegetarisch en/of niet-vegetarisch. En na afloop natuurlijk koffie en thee! We gaan in de week na de Startzondag op dezelfde voet voort en wel vanaf donderdagavond 21 september.

Even wat praktische informatie:
– Elke donderdagvond: inloop vanaf 17.45 uur en de maaltijd duurt van 18.00 tot 19.00 uur. In elke nieuwsbrief wordt vermeld in welk gebouw die week de maaltijd plaatsvindt;
– Kookteams bestaan uit 2 of 3 koks en er is een afwas duo na afloop van de maaltijd;
– Geen ingewikkeld menu: eenpansgerechten en/of soep;
– Opgave voor deelname: tot en met de dinsdag (tot uiterlijk 20.00 uur) voorafgaande aan de maaltijd van die week via maaltijd@pgleidschendam.nl of via het telefoonnummer van het Pastoraal Centrum (070) 327 84 13. Geef dan ook gerust aan als u graag opgehaald en thuisgebracht wilt worden;
– Kosten: vooraf betalen bij binnenkomst; contant of pinnen. De kosten zijn vijf euro per maaltijd.

Het project staat of valt ook dit seizoen met voldoende vrijwilligers die, eens in de paar weken, een kookbeurt of de afwas na afloop voor hun rekening willen nemen. De gemaakte kosten kunnen natuurlijk worden gedeclareerd bij de penningmeester van onze gemeente! Mocht jij/u het kook- of afwasteam willen versterken of daarover eerst informatie willen hebben, stuur dan even een mail aan meindertburema@gmail.com of bel 06-11 73 85 09.

Aanmelden uiterlijk di. 21 november:

Mooie bijkomstigheid: na afloop van ons eerste maaltijdseizoen zat er nog een aanzienlijk bedrag in de pot en dat hebben we gedoneerd aan de plaatselijke voedselbank. Twee vliegen in een klap dus!

Weet u hartelijk welkom aan tafel…
Mandy de Pree, Maarten Hameete, Henk `t Hart en Meindert Burema

Gegevens

Datum:
23 november 2023
Tijd:
18:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kruisheuvelkerk
Burgemeester Roeringlaan 6
Leidschendam, 2262 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3274461

Organisator

meindertburema@gmail.com
E-mail
meindertburema@gmail.com