Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dorpskerk – Open Kerk

21 juni 13:00 - 15:00

De kerk is open van 13.00 uur – 15.00 uur:

IN DE KERK: De kerk bezichtigen, een kaarsje aansteken, rust en bezinning, kaartjes met teksten om mee naar huis te nemen.
IN DE VOORHOF: kunt u binnenlopen en aanschuiven om onder het genot van een kopje thee en/of koffie elkaar te ontmoeten.

Er is altijd een pastorale medewerker aanwezig. Met wie u, indien gewenst, ook een één op één gesprek kan voeren. Zo nodig kunnen we een afspraak voor u maken met één van onze predikanten.

Verder is er een gratis juridisch inloopspreekuur. Deze rechtshulp is in eerste instantie een juridisch advies m.b.t. allerlei rechtsgebieden. Verwijzing naar een gespecialiseerde instantie, zoals juridisch loket, schuldhulpverlening of een advocaat komt ook aan bod. U bent van harte welkom voor het bespreken van uw probleem. U kunt daarvoor een afspraak maken: tel. 06 2245 8228.

Onder het motto “neem een boek en/of legpuzzel“ willen we boeken en puzzels een tweede leven gunnen. Er is een ruime keuze uit romans, kinderboeken, boeken rond religieuze thema’s en legpuzzels. Boeken en puzzels brengen kan ook.

Er is ook een grote collectie zelfgemaakte kaarten. Tegen een kleine prijs kunt u een keuze maken uit kaarten voor speciale gelegenheden of blanco kaarten. De opbrengst komt ten goede aan de kerk.

Verder is er de mogelijkheid om informatie te krijgen over de Stichting Vrienden van de Dorpskerk. Ter ondersteuning van de deze stichting kunt u wijn, thee en kaarsen kopen. In voorkomende gevallen worden gekochte/bestelde zaken thuisbezorgd.

Weet u/je van harte welkom!

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpskerk
Damhouderstraat 2a
Leidschendam, 2266AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-3204224