Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3e Vastensoepavond

5 maart 18:00 - 19:00

Iedere dinsdagavond tijdensde 40 dagentijd, vanaf 20 februari a.s. t/m 26 maart, zal er in de Kruisheuvelkerk, Burgemeester Roeringlaan 6 in Leidschendam, de oecumenische vastensoep genuttigd worden. In principe vragen wij geen bijdrage voor de soep, maar wel collecteren wij die avonden voor twee doelen.
De giften zijn vrij, maar wij vragen u toch te overwegen minimaal 3 Euro in te brengen.

Dit keer gaat de ene helft van de opbrengst naar het project van de Protestantse Gemeente Leidschendam/Leidschenveen voor de 40dagentijd, 
De andere helft van de opbrengst gaat naar het doel van de Vastenactie van de St Maarten en Trinitasparochie van de Rooms-Katholieke kerk in Leidschendam-Voorburg. 

Er liggen vanaf 12 februari a.s. in alle kerken van de Protestantse Gemeente Leidschendam/Leidschenveen, de Dorpskerk en  de Kruisheuvelkerk en in de Petrus en Pauluskerk intekenlijsten, zodat u kunt intekenen om mee te eten.
Er zijn ook soepkoks nodig, ook daarvoor liggen er in de kerken intekenlijsten.
Ook via vastensoep@pgleidschendam.nl kunt u zich opgeven als mee-eter of als soepkok.
Als u soep komt eten, neemt u dan een soepkom en een lepel mee? De eerste vastensoep is op 20 februari a.s. en daarna iedere dinsdag van de 40-dagentijd en begint om 18.00 uur, u bent welkom vanaf 17.30 uur

Namens de werkgroep Vastensoep alvast bedankt,

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
18:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kruisheuvelkerk
Burgemeester Roeringlaan 6
Leidschendam, 2262 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3274461