Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zin-nig Café Stichting Exodus

8 juni 20:00 - 22:00

Dit keer zijn Ron en Pim namens de Stichting Exodus te gast om ons meer te vertellen over hun werk, en wat dit met ons te maken kan hebben.
Stichting Exodus Nederland is een forensische zorgorganisatie die landelijk met zo’n 300 professionals en 1500 vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan (ex-)gedetineerden en hun familieleden.
Exodus werkt met vier pijlers: wonen, werken, relaties (familie) en zingeving. De vier pijlers bieden (ex-)gedetineerden een succesvolle terugkeer naar de samenleving. Zij gaan hand in hand met de kernwaarden van Exodus: mensgericht, volhardend, betrokken en behulpzaam.
Ron en Pim hebben, elk op hun eigen manier, het werk van deze stichting van dichtbij meegemaakt en zullen hun ervaringen delen. Maar ook zullen ze met ons nadenken over de zorg voor (ex-)gedetineerden, onze verantwoordelijkheid en mogelijkheden daarin en willen ingaan op allerlei mogelijke vragen.
Ook benieuwd naar het verhaal van Ron en Pim? Wees er dan op 8 juni bij. De zaal is open vanaf 19:30 uur, en we zullen om 20:00 uur beginnen.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kruisheuvelkerk
Burgemeester Roeringlaan 6
Leidschendam, 2262 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-3274461