Schoenendoosactie 2022

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom doet de PGL mee aan de Schoenendoosactie. Via de actie krijgen kinderen ver weg een schoenendoos vol bruikbare spullen. Voor hen is dat een onbetaalbaar cadeau. U doet toch ook mee?!

We gaan ervan uit dat u allen nog weet hoe het werkt, maar hier nog even een korte uitleg. De folder voor de Schoenendoosactie is in de kerken al uitgedeeld en er liggen nog meeneemexemplaren in de kerken.  Het is de bedoeling om een schoenendoos te versieren en te vullen met schoolspulletjes, speelgoed, etc. Let op geen snoep of geld in de doos! U mag gewoon een eigen, leuk versierde, schoenendoos gebruiken; let dan wel op het maximale formaat dat in de folder staat.

Er wordt voor iedere doos een bijdrage van 5 euro gevraagd voor de transportkosten. De dozen moeten uiterlijk vrijdag 18 november ingeleverd zijn in de kerken. Het inleveren kan vanaf zondag 6 november. Succes met het vullen van de dozen. Lees goed de folder door en we hopen op een goede opbrengst.

Kunt u zelf geen schoenendoos maken/vullen? Dan kunt u deze actie ook financieel ondersteunen met een donatie. U kunt een bedrag overmaken op NL83 INGB 0000 3342 43 t.n.v. Stichting Global Aid Network Holland (GAiN) o.v.v. ‘Gift schoenendoosactie’.  Zet u dit dan even op de envelop/inleverformulier en geef die in de kerk af.

Als u vragen heeft over de actie, dan kunt u bellen met 06-28194956.