Trouwen, dopen, rouwen

Belangrijke momenten in een leven

Een huwelijk, de geboorte van een kind, het overlijden van een geliefde: het zijn belangrijke momenten in een leven. Vaak willen mensen op zo’n moment graag de kerk erbij betrekken. Soms ook wie (al lang) geen contact heeft gehad met de kerk.
Wilt u overleggen wat de mogelijkheden zijn, wat onze Protestantse Gemeente Leidschendam voor u en voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met het pastoraal team. Klik hier voor informatie hoe u in contact kan komen met ons.

Uitvaart

Het is belangrijk om contact op te nemen met de kerk vóórdat u als familie met de uitvaartondernemer de dag, tijd en locatie van de uitvaart gaat vastleggen.
Ons pastorale telefoonnummer 070-327 84 13 is altijd bereikbaar voor dringende gevallen, zoals het overlijden van een gemeentelid.

Wensenformulier uitvaart

Voor uzelf maar ook voor nabestaanden kan het prettig zijn om op een rijtje te zetten wat uw wensen zijn voor uw uitvaart. Welke liederen zouden er gezongen kunnen worden, welk gedicht voorgedragen dat veel voor u betekent, welke muziek wil u graag laten klinken? Begrafenis of crematie, welke tekst op de kaart? We hebben als kerk een wensenformulier samengesteld. Om te helpen bij het gesprek over dit onderwerp en/of om te zijner tijd voor de nabestaanden als leidraad te kunnen dienen.

U kunt hier een wensenformulier downloaden.

Bewaar het wensenformulier bij andere belangrijke papieren en laat uw familie weten waar ze liggen.
Wilt u graag een keer met iemand van de kerk in gesprek over uw uitvaartwensen? Maak dan een afspraak via het pastoraal centrum.