Zaterdag 20 april 2024 Running Dinner

Na 23 november 2019 was er voor ons geen Running Dinner meer. Corona! De wereld stond stil en op zijn kop. En nu… Enkele enthousiastelingen vonden dat we weer met elkaar aan tafel moesten, en ja het was een succes! We hadden net als vroeger gasten en gastheren/vrouwen. Voor de kinderen was er eten in de kerk. En met z’n allen na het hoofdgerecht naar de kerk voor het toetjes buffet verzorgd door diverse thuiskoks.
De gesprekken aan tafel (daar ging het eigenlijk om), én het eten smaakten fantastisch. Zo fijn weer veel mensen op deze manier te ontmoeten. Een leuke traditie die we er in moeten houden.  

Nu we het toch over maaltijden hebben. Zondag 21 april vierden we de Maaltijd des Heren. Hierover hadden de kinderen op vrijdag een workshop/bijeenkomst gehad. Zij spraken over welk brood nu het meest geschikt is. De lezingen waren uit Johannes 10: 11-16 uit de Bijbel in gewone taal en Het laatste avondmaal uit Bijbel voor kinderen. Ook tijdens deze ‘Maaltijd’ was het druk.  Na afloop van de dienst was er koffie en gesprek. Kortom fijne bijeenkomsten.