Actie Vakantietas van Kerk in Actie 2021

De verraste blik van kinderen is het allemaal dubbel en dwars waard! Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer in de zomervakantie klasgenootjes naar zonnige oorden vertrekken, blijven zij thuis achter. Geld voor leuke uitjes is er niet.

Kerk in Actie houdt ook in 2021 de actie ‘Vakantietas’, waarmee kerken in heel Nederland kinderen in armoede, in hun regio, kunnen verblijden met een rugzak vol verrassingen. Ook wij in Leidschendam/Leidschenveen doen dit jaar weer mee. Daar hebben wij uw/jullie hulp bij nodig. Zoals u weet is er in de Dorpskerk en in Leidschenveen een uitdeelpunt van de Voedselbank. Wat zou het fijn zijn als wij zestig kinderen van onze cliënten blij kunnen maken met een gevulde tas. U hoort van ons via de nieuwsbrief hoe wij precies de tasjes willen uitdelen en ontvangen. Als data staan gepland voor uitdelen 3 juli en voor inleveren 10 juli. De tasjes worden voorzien van een label met de leeftijd en of het een jongen of een meisje is. Er komt een brief bij met daarop wat suggesties over de aard van de inhoud.

Wie doet er mee? Aanmelden kan via vakantietasjes@pgleidschendam.nl of telefonisch bij Anneke Joffers, 06-13757221 Rokus van den Bout, 06-23735394 of Marianne Pompert, 06-28149719