Bridging Gapsweekend

In het weekend van 30 en 31 oktober ontvangen we als gemeente twee internationale theologiestudenten. Sinds augustus studeren zij in een gezamenlijk programma van de Vrije Universiteit en de Protestants Theologische Universiteit, beide in Amsterdam. Zij zullen onze gemeente bezoeken als onderdeel van dit Bridging Gaps-programma en zijn benieuwd naar hoe wij gemeente zijn.

Daarbij zijn twee momenten voor u van belang. Op zaterdagavond is er vanaf 20:00 uur een programma in de Dorpskerk waar zij iets van hun achtergrond delen. Clara en Fransisco komen uit verschillende delen van Indonesië, en ze delen graag iets van de uitdagingen die daar spelen rondom geloof en samenleven. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Opgeven is niet nodig. Maar: QR-code is bij dit evenement verplicht!

Op zondagmorgen zullen ze ook een rol spelen in en rondom de gezamenlijke dienst in de Kruisheuvelkerk. Na afloop van de dienst is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten rondom een kopje koffie.