LentEvenement PGL in de Kruisheuvelkerk

Creatievelingen en vrijwilligers gezocht!
Op zaterdag 14 mei organiseren we als Protestantse Gemeente Leidschendam in de Kruisheuvelkerk voor gemeenteleden en mensen daarbuiten een evenement in de lente: het LentEvenement. Een ochtend en middag vol creativiteit, hapjes en drankjes, sport en spel, workshops, verkoop van zelfgemaakte creaties…

De mogelijkheden zijn legio: ‘mogelijkheden’ want allereerst zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Heeft u, heb jij een creatief talent om in te zetten tijdens dit evenement? Bloemschikken, kaarten maken, hapjes bereiden, tekenen, samen muziek maken, bier of wijn proeven… Of al dan niet zelfgemaakte producten om te verkopen? Laat het ons weten! Ook zoeken we naar vrijwilligers die (de vrijdag vooraf en/of zaterdag) ter plekke kunnen helpen met bijvoorbeeld kraampjes opzetten, opruimen, koffie schenken, broodjes klaarmaken. Alle ideeën en helpende handen zijn welkom!
Voor opgeven of vragen: laat het weten aan een van de kernteamleden of mail het naar: im.denhartog@planet.nl. Met elkaar kunnen we er dan een mooi evenement van maken, door en voor gemeenteleden en mensen daarbuiten.

Alvast onze dank voor het meedenken en -doen!
Het kernteam:
Rokus van den Bout, Annelies van Markwijk, Anja Oosterheert, Ingrid den Hartog