Schoenendoosactie 2021

Namens de diaconie graag uw aandacht voor het volgende. Doe jij/u ook weer mee met de Schoenendoosactie?
De Leidraad, Dorpskerk en Kruisheuvelkerk doen dit jaar weer mee aan de Schoenendoosactie! Ook kinderen in een ander land hebben recht op iets leuks. Zeker in deze moeilijke tijden.

Wat houdt deze actie in? Het is de bedoeling een versierde schoenendoos te vullen met (school)spulletjes. Er mag geen snoep of geld in de doos! U mag gewoon een eigen, leuk versierde, schoenendoos gebruiken; let dan wel op het maximale formaat dat in de folder staat. Vul de schoenendoos in elk geval met 4 schriften, 3 pennen, gum, puntenslijper, set kleurpotloden, 3 potloden, een knuffel(tje), stuk zeep, tandenborstel en tandpasta. Als er nog ruimte over is mag dat met andere spullen worden aangevuld (zie de folder/website voor tips). U kunt nu alvast aan de slag! 

Er wordt voor iedere schoenendoos 5 euro gevraagd als bijdrage in de transportkosten. U kunt dit via internet betalen: https://schoenendoosactie.nl/betalen/ . Alleen als dat echt niet mogelijk is kunt u het geld contant in de envelop bij de schoenendoos doen.

Om het aantal bezoekers/bezoekjes aan de kerken te beperken kunt u de folder over deze actie alleen ophalen bij Nathalie Ros thuis. Of stuur een berichtje en dan zal de folder bij u in de bus bezorgd worden. Laat het even weten via 06- 28194956 of nathalieros@gmail.com.  De schoenendozen kunnen uiterlijk vrijdag 19 november ingeleverd worden bij Nathalie thuis, dus niet in de kerk. 

Succes met het vullen van de dozen en de enveloppen! Lees goed de folder door en we hopen op een goede opbrengst. Als u vragen heeft over de actie, dan kunt u bellen met 06-28194956of bekijk de folder online.  

Mocht u geen doos kunnen of willen maken dan kunt u deze actie ook met een donatieondersteunen door een bedrag over te maken op NL83 INGB 0000 3342 43 t.n.v. Stichting Global Aid Network Holland o.v.v. ‘Gift schoenendoosactie’.