LED-lampenactie – Licht in het donker

Dit jaar is er de mogelijkheid om in aanloop naar de donkere wintermaanden jouw binnenverlichting te verduurzamen. Om als groene kerk ook concreet aan te zetten tot verandering willen we dit als kerk aanbieden. Je kunt dus bij ons LEDlampen bestellen om jouw oude gloeilampen daarmee te vervangen.

De meest duurzame lamp, is meestal de lamp die je hebt en die het nog doet. Behalve bij vaak brandende oude gloeilampen is het daarom vaak het meest duurzaam om alleen kapotte lampen te vervangen. Maar als je dan toch je lampen vervangt, dan kun je dit vaak het beste doen met een LEDlamp. Die kun je bij ons bestellen! Zo kun je ook een voorraad aanleggen voor het moment dat je lampen kapot gaan.

We bieden LEDlampen met een E14 (kleine) fitting en een E27 (grote) fitting. Geef bij het bestellen aan welke jij nodig hebt! De lichtopbrengst is 470 lumen (gemiddeld sterk) en heeft een warme kleur.
De prijs per lamp is €2. (3 voor 5 euro) Door mee te doen aan deze actie maak je het ook mogelijk dat we LED-lampen kunnen uitdelen aan de mensen van de voedselbank. Zo steken we ook met elkaar licht aan in het donker.

Wil je meedoen? Geef je bestelling door via: led@pgleidschendam.nl Je kan de lampen bestellen tot en met de 2e adventszondag op 5 december. In de loop van december kun je dan de lampen verwachten. Bij het uitdelen maken we er iets gezelligs van! Neem daarbij ook je kapotte gloeilampen mee, zo kunnen we wat niet meer gebruikt wordt recyclen.