WEKELIJKSE ACTIVITEITEN


Di. 10.00 uurKoffiedrinkenDe Leidraad
Wo. 13.00 uurOpen kerkDorpskerk
Vr. 10.00 uurKoffie bij de kosterKruisheuvelkerk

Koffiedrinken in De Leidraad
Elke dinsdagmorgen is er vanaf 10.00 uur de mogelijkheid om koffie te drinken in De Leidraad. Terwijl de dampende bakjes koffie en thee op tafel staan gaan de verhalen rond. Over vroe-ger en nu, terwijl de lach nooit ver weg is.
U bent van harte welkom om langs te komen om met elkaar een kop koffie te drinken en bij te praten. Neem ook gerust wat lek-kers mee. Tot snel!
Annemieke en Maarten


Koffiedrinken bij de koster
Ebo zet elke week op vrijdagochtend vanaf 10.00 uur een heer-lijke bak koffie op tafel in de Kruisheuvelkerk. Een moment om elkaar te ontmoeten, en te genieten van alles wat op tafel komt. U bent van harte welkom om aan een van de tafels aan te schuiven. Neem ook gerust wat lekkers mee om van te delen! Tot daar!
Ebo, Annemieke en Maarten


Open Kerk
Elke woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur kun je in de Dorpskerk terecht voor een kop koffie of thee. We ontmoeten elkaar aan tafel voor een gezellig en goed samenzijn. De kerk-zaal is ook open, en er is gelegenheid om een kaarsje te ontste-ken voor wie dat wil. Kom gerust een keer langs! Er is ook een pastoraal inloopspreekuur. Eta Woudenberg, Marianne Pom-pert of ds. Maarten Hameete zijn afwisselend aanwezig en be-schikbaar voor een gesprek.